Liga 1

Rapid s-a bătut singură în derby-ul cu Petrolul

Sursă foto: https://www.facebook.com/official.fcpetrolul/

Două autogoluri au făcut diferența în favoarea celor de la Petrolul, duminică seara, la meciul cu Rapid din etapa a 5-a în Liga 1.
Așa am trăit Rapid - Petrolul

Petrolul s-a impus cu 2-0 în Giulești și urcă pe locul cinci în clasament, după a doua victorie consecutivă din acest campionat.

Rapid suferă a doua înfrângere la rând și postul lui Cristiano Bergodi se clatină tot mai mult.

Autogolul lui Oaidă din minutul 64 a deblocat tabela arenei din Giulești, fostul jucător al celor de la FCSB trimițând în propria poartă la reluarea lui Papp după un corner.

În secventele de final spaniolul Borja Valle, jucător intrat la pauză, nu s-a înțeles cu Moldovan ieșit din poartă și a trimis în plasă. Un autogol de cascadorii râsului, fără doar și poate.

Rapid a avut un gol anulat în finalul primei reprize pentru fault în atac la Dugandzic.

Anterior, Petrolul a ratat o mare ocazie la reluarea lui Irobiso în bara transversală.

Meciul din Giulești a fost întrerupt mai multe minute în fiecare repriză din cauza torțelor și fumigenelor aruncate în teren de suporterii celor două formații.

Caseta tehnică

Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Oaidă (Kait 82), Al. Albu, C. Cîrjan (Pănoiu 69) – Funsho Bamgboye (Borja Valle 69), Dugandzic, Petrila (Papeau 69). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Ţicu - Doua, Hanca (Dumitriu 90), Seto, Jair, Musi – Irobiso (Z. Petrovic 76), Grozav (Jefferson 76). Antrenor: Florin Pîrvu.

Cartonaşe galbene: Oaidă 81.

Arbitri: Andrei Chivulete - Andrei Constantinescu, Mihăiţă Necula.



Rapid s-a bătut singură în derby-ul cu Petrolul