Liga 1

Rapid învinge CFR Cluj în epilogul etapei a 10-a. Kosovarul Rrahmani a marcat o dublă în duelul antrenorilor italieni din Liga 1!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

În ultima partidă a rundei cu numărul zece din Liga 1, Rapid a trecut pe teren propriu de CFR Cluj, cu 3-1, la capătul unui meci extrem de intens, cu numeroase faze de poartă.
Așa am trăit: Rapid - CFR Cluj

Un rezultat în urma căruia giuleștenii ajung pe locul al treilea în clasament, cu 18 puncte.

Kosovarul Rrahmani a deschis scorul după doar cinci minute, după ce tot el ratase o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault comis de Cvek asupra lui Bamgboye.

Portarul Sava a respins în față, dar Rrahmani pe urmărire a reușit să strecoare mingea în poartă pentru 1-0.

Doar cinci minute s-au bucurat giuleștenii de avantaj. Replica celor de la CFR nu s-a lăsat prea mult așteptată și Deac restabilea egalitatea din minutul 10. Camora a centrat pe lung din flancul stâng și Deac a profitat de lipsa marcajului reluând decisiv din șase metri.

În minutul 37 oaspeții arenei din Giulești au marcat din nou, dar după câteva minute de analiză VAR-ul a anulat reușita lui Juricic pentru un offside.

Ocazie ratată de Rapid în prelungirile primei reprize la șutul lui Ioniță respins de Sava în corner.

La șase minute de la reluarea jocului Rapid a revenit la conducere pe tabelă prin același Rrahmani. O fază pornită de la un balon pierdut de CFR în propria jumătate pe faza de construcție

Petrila, jucător adus de Rapid chiar de la CFR, a majorat avantajul la 3-1, în minutul 71. Acesta a refuzat să se bucure după gol în semn de respect pentru fosta echipă.

CFR a fost aproape de a reduce din diferență prin Betancor, jucător intrat în partea secundă. Șutul spaniolului, în minutul 78, a fost respins de portarul Moldovan.

Rapid bifează a cincea victorie în zece etape și urcă pe trei în clasament, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

Pentru CFR Cluj este a doua înfrângere din această ediție de campionat, după 1-0 cu FCSB în Ghencea.

Caseta tehnică

Rapid: H. Moldovan – Braun (Onea 87), Săpunaru, P. Iacob, Borza - Al. Albu, Emmers (Borja Valle 90) – Funsho Bamgboye, Al. Ioniţă II (Cîrjan 81), Petrila (Pănoiu 87) – Rrahmani. Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: R. Sava - Mogoş, Ajeti, Kresic, Camora - Cvek, Tachtsidis (R. Filip 70), C. Deac (E. Krasniqi 62) – Bîrligea (Jefte Betancor 62), Juricic (Otele 46), Avounou (L. Mihai 77). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: Petrila 45+4, Al. Albu 90+6 / Juricic 23, Avounou 75.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Ciprian Danşa, Adrian Popescu.



Rapid învinge CFR Cluj în epilogul etapei a 10-a. Kosovarul Rrahmani a marcat o dublă în duelul antrenorilor italieni din Liga 1!