Liga 1

Rapid – Farul 0-0. Doar golurile au lipsit pe Arena Nationala

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipele Rapid Bucuresti si Farul Constanta au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri seara, intr-un meci disputata in etapa a 3-a.

Asa am trait Rapid - Farul

Partida a fost una cu un ritm bun, peste media campionatului intern, cu ocazii la ambele porti. A lipsit doar golul care s-a lasat indelung asteptat pana la ultimul fluier al centralului Ovidiu Hategan.

Un Hategan care a avut o faza controversata in minutul 67 la caderea lui Jefte Betancor in careul giulestean la un duel cu Dandea. A lasat jocul sa continue, desi in istorie am asistat la penalty-uri acordate pentru mai putin.

In prima repriza Rapid a dominat teritorial jocul, dar cea mai mare ocazie a apartinut celor de la Farul pe contraatac, in minutul 42. Sutul lui Betancor a fost deviat in extremis in corner de Moldovan.

Replica Rapidului a venit in minutul 45 la sutul lui Carnat din afara careului. O minge respinsa de Tordai.

Jefte a aparut din nou la finalizare dupa pauza, in minutul 65, cand a trimis putin pe langa poarta. Faza pornita de la un balon pierdut de Sapunaru in preajma propriului careu.

Dupa minutul 65 cei de la Farul au facut pasul inapoi, iar presiunea giulestenilor s-a intensificat.

Marocanul Mazrouk a ratat deschiderea scorului la putine momente de la intrarea in teren singur cu Tordai.

A venit apoi sutul lui Panoiu blocat de acelasi portar care din aceasta saptamana are presiunea concurentei lui Branescu, jucator transferat de Farul.

Rapid si Farul raman fara infrangere dupa trei meciuri in actuala editie de campionat.

Pentru Rapid sunt primele puncte pierdute dupa victoriile cu Chindia si Mioveni.

Caseta tehnica

Rapid: H. Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dandea, J. Morais - Crepulja, Al. Albu, R. Ilie (Pănoiu '65) - N. Carnat (Goge '88), Ad. Bălan (Bnou '65), Hlistei (Moise '80). Antrenor: Mihai Iosif.

Farul Constanţa: Tordai - D. Dussaut, Ionuţ Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer (Buta '71)- Romario Pires, Mladen, Juanmi Castaneda (Grameni '61)- L. Andronache (Chiţu '46), Jefte Betancor (Bodişteanu '77), Alex Pitu (Petre '70). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Morais '90+2 / Dobrosavlevici '45+4, Castaneda '56.

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



Rapid – Farul 0-0. Doar golurile au lipsit pe Arena Nationala