Liga 1

Prunea ameninta cu retragerea din campionat

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, vineri seara, dupa esecul din meciul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a 7-a a Ligii I s-a facut o mare greseala de arbitraj împotriva iesenilor.

"Greseala mare de arbitraj, ofsaid mare, viciere de rezultat. La asta se rezuma meciul cu Gloria. O sa propun Consiliului Director sa ne retragem din Liga I. S-a facut o mare greseala de arbitraj împotriva noastra si asta este o vorba de protest pentru ca sunt în joc bani publici si nu ne putem bate joc de banii orasuluui. Daca Dorin Mudura mai arbitreaza în Liga I înseama ca sunt alte interese si competitia nu se joaca pe teren. Daca domnul Deaconu vrea sa fie corect, Mudura trebuie sa dispara din arbitraj. Daca nu se întâmpla asta, e clar. Eu, oricum, voi propune retragerea din campionat", a declarat Prunea.

Formatia Gloria Bistrita a obtinut prima victorie în actuala editie a Ligii I, dupa ce s-a impus, vineri, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), în fata echipei CSMS Iasi, în etapa a 7-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Bratu, în minutul 81. Meciul a fost arbitrat de Teodor Craciunescu, ajutat de asistentii Dorin Mudura si Stelian Slabu. Rezerva a fost Marian Bordean.Prunea ameninta cu retragerea din campionat