Liga 1

Probleme cu reluarea Ligii 1. Masura propusa de autoritati si neacceptata de cluburi

Discutiile dintre autoritatile politice si oamenii din fotbal pe tema reluarii competitiei din Liga 1 au intrat intr-un impas.

Romania iese din starea de urgenta pe 15 mai si tara va intra intr-o faza de relaxare a masurilor care au afectat drepturi si libertati in ultimele doua luni.

Relaxare nu se aplica si jucatorilor din Liga 1 care, potrivit intentiilor Ministerului Sanatatii, ar urma sa mai petreaca alte 14 zile in izolare pana la reluarea antrenamentelor.

O masura care nu este pe placul oamenilor din fotbal care, si asa, par a fi ajuns la capatul rabdarii si la fundul sacului din punct de vedere financiar.

"Noi avem o problema cu cele 14 zile de izolare. Si asa au stat baietii astia doua luni. Noi nu ii putem baga de acum la antrenamente. Jucatorii au contractele blocate, sunt in somaj tehnic",a declarat Florin Prunea, manager general la Dinamo Bucuresti.

"Doar sase echipe au cantonament. Va dati seama ce inseamna pentru o echipa care nu are? De exemplu la Iasi, ca am fost acolo. Ganditi-va cat vor fi costurile cu hotelul, te duci undeva la 40.000-50.000 de euro", a mai spus Prunea.

Fotbalul din Romania este suspendat in Romania din 9 martie si momentan nu exista niciun semnal oficial ca s-ar relua prea curand.

Exista o speranta ca Liga 1 sa reinceapa in 14 iunie, cel mai devreme.



Probleme cu reluarea Ligii 1. Masura propusa de autoritati si neacceptata de cluburi