Liga 1

Poli Timisoara vede luminita de la capatul tunelului dupa 1-0 cu Voluntari

Sursă foto: acspoli.ro

Pe Bega incep sa incolteasca mugurii sperantei pentru evitarea retrogradarii dupa a doua victorie consecutiva obtinuta de ACS Poli Timisoara in playout. Echipa lui Ionut Popa urca doua pozitii in clasament.

Dupa 2-1 etapa precedenta la Botosani, echipa pregatita de Ionut Popa a pus mana pe alte trei puncte extrem de importante in economia luptei pentru evitarea retrogradarii, impunandu-se, cu 1-0, in fata celor de la FC Voluntari.

Unicul gol al meciului de pe Bega a fost marcat de Alexandru Popovici la trei minute dupa pauza cu o reluare acrobatica din interiorul careului la centrarea lui Alin Seroni din stanga.

In prima repriza cea mai importanta ocazie a apartinut de asemenea gazdelor la lovitura de cap trimisa de Gabriel Canu pe langa poarta in minutul 29 dupa un corner executat de Marius Croitoru.

Banatenii au ratat golul de 2-0 in minutul 57 la sutul lui Soljic din sase metri care s-a dus mult peste poarta.

Citește și... Asa am trait Poli Timisoara - Voluntari 1-0

Cea mai mare ocazie a ilfovenilor a fost ratata de Mihai Vodut in minutul 65 la prima atingere de balon. Sutul acestuia din interiorul careului a fost respins de portarul Straton cu o mana.

Ultima faza importanta a apartinut gazdelor la o iesire vijelioasa pe contraatac in minutul 66 trei contra doi. Croitoru a continuat pentru Seroni, insa acesta nu a prins poarta cu un sut din alergare.

Timisoara urca moment pe loc de ramanere in Liga 1 si trimite Pandurii pe pozitia de retrogradare directa.



Poli Timisoara vede luminita de la capatul tunelului dupa 1-0 cu Voluntari