Pandurii Tg. Jiu

Plecarea lui Pustai la Pandurii este sigura

Pandurii Targu Jiu si-a gasit antrenor dupa plecarea lui Petre Grigoras de pe banca. Noul tehnician al gorjenilor va fi Cristi Pustai, antrenorul care a petrecut ultimii sase ani pe banca celor de la Gaz Metan Medias.

Cristi Pustai a fost contactat de oficialii Pandurilor si a purtat chiar discutii cu Eugen Parvulescu, presedintele executiv al formatiei gorjene, care s-a deplasat azi la Medias pentru a-l convinge pe Pustai sa vina la Pandurii.

Pustai a nrecunoscut intalnirea cu Parvulescu, dar a spus ca nu s-a semnat nimic deocamdata. Cu toate acestea, Pustai e dat ca mutat sigur la Pandurii, ceea ce inseamna ca Gaz Metan trebuie sa-si caute alt antrenor pentru restul acestui sezon cel putin.

"Da, este adevarat, Pustai nu mai e antrenorul Gazului, el va antrena pe Pandurii. Isi dorea sa mearga si in alta parte, pentru ca a antrenat doar la Medias. Sunt dezamagit, acum trebuie sa caut alt antrenor. Imi pare rau dupa el, am lucrat foarte bine impreuna. Din pacate vin si momente mai putin placute, cand trebuie sa ne despartim. Maine voi avea o discutie finala cu Pustai si dupa aceea vom incepe sa cautam un alt antrenor", a declarat Horoba la Look TV.

Primele nume vehiculate pentru a-l prelua banca celor de la Medias sunt Ioan Ovidiu Sabau, cel care a mai antrenat pe Gaz Metan in perioada 2004-2005 si a antrenat recent pe Rapid, si Gigi Multescu fostul antrenor al Astrei Giurgiu.


Onlinesport: Irina Maxim



Plecarea lui Pustai la Pandurii este sigura