Pandurii Tg. Jiu

Pandurii, egal cu Anji Mahachkala din Rusia

Sursă foto: panduriics.ro

In ziua cand a fost depunctata pentru retragerea de pe teren la meciul de campionat cu ASA Tg.Mures, echipa Pandurii Tg.Jiu a remizat intr-un amical cu formatia rusa Anji Mahachkala intr-un amical.

Anji Makhachkala a deschis scorul în minutul 33, Pandurii ratând ocazia egalarii în minutul 45 printr-un penalty irosit de Surugiu. Pandurii au egalat în repriza a doua prin atacantul Daniel Mărgărit, care a şutat puternic de la marginea careului. Margarit a revenit in aceasta iarna la Pandurii dupa expirarea imprumutului la ASU Politehnica Timisoara.

Antrenorul Flavius Stoican a folosit în acest meci două echipe diferite în cele două reprize, folosind până la final toţi cei 25 de jucători din lot, inclusiv cei trei portari.

Pandurii a inceput meciul in formula: Răzvan Stanca – Denis Brînzan, Cornel Ene, Florin Ilie, Sorin Buşu, Olivian Surugiu, Erico da Silva, Daniel Stana, Paul Păcurar, Dragoş Firţulescu, Gabriel Dodoi iar din minutul 30 sărbătoritul zilei, portarul Răzvan Stanca, cel care a purtat şi banderola de căpitan de echipă a fost înlocuit de Daniel Popescu, anunta site-ul oficial al gorjenilor.

În repriza a doua a meciului au evoluat pentru Pandurii: Daniel Popescu (Răzvan Negrilă min. 65) – Ionuţ Trocan, Ionuţ Tătaru, Ionuţ David, Laurenţiu Tudor, Bogdan Dănăricu, Ionuţ Zaina, Cosmin Mihai, Cătălin Hlistei (Rodemis Trifu, min. 75), Adelin Pîrcălabu, Daniel Mărgărit (Yasin Hamed, min. 75).



Pandurii, egal cu Anji Mahachkala din Rusia