Pandurii Tg. Jiu

Reactia gorjenilor dupa abandonul meciului de la Targu Mures

Antrenorul Petre Grigoras si mijlocasul Alexandru Rauta au explicat decizia de a nu mai iesi de la vestiare pentru a doua repriza a meciului cu ASA Tg.Mures din etapa a 21-a.

Cum vedeti abandonul celor de la Pandurii? Expiră 25.12.2016, 21:17
A fost cea mai buna decizie. Terenul era impracticabil. 36 voturi
Nu au procedat corect. Se putea juca! 8 voturi

Gorjenii au acuzat starea foarte proasta a terenului, unul inghetat pe care gasirea echilibrului a fost o adevarata aventura pentru cei 22 de jucatori.

Pleasca si Sanmartean au refuzat sa intre pe teren inca de la inceput, spre deosebire de ceilalti colegi ai lor care au incercat fara succes sa se adapteze.

"N-am avut ce sa le fac. N-am stiut ca venim aici la patinaj, pe zapada am mai jucat, dar pe o asemenea suprafata niciodata. Nu stiu cine a hotarat sa dea drumul la joc. Am iesit, am incercat sa jucam, dar deja la pauza aveam vreo patru jucatori cu genunchii juliti, umflati. Au refuzat sa mai intre pe teren", a spus Petre Grigoras, antrenorul celor de la Pandurii, la Dolce Sport.

Rauta da vina pe arbitru

"Este greseala domnului Avram, greseala observatorului. I-am spus inca de la inceput arbitrului ca nu putem juca. Ne-a spus sa ne protejam intre noi ca suntem profesionisti si sa ne facem treaba pana la capat. Ne pare rau ca am iesit pe teren. Am zis sa fim fair-play si sa ducem competitia pana la capat", a spus si mijlocasul gorjenilor Alexandru Rauta.



Reactia gorjenilor dupa abandonul meciului de la Targu Mures