Liga 1

O gafa de proportii a decis meciul Pandurii - CSM Poli Iasi

Pandurii Tg.Jiu si CSM Poli Iasi au incheiat la egalitate, vineri seara, scor 1-1 (0-0), in primul meci al etapei a 22-a din 2017.

O partida decisa de gafa capitanului oaspetilor, Mihalache, jucator care la 1-0 pentru ieseni a gafata in fata lui Negrut si acesta a restabilit egalitatea cu zece minute inaintea finalului de partida.

CSM Poli Iasi deschisese scorul in minutul 60 prin sutul lui Vasile Gheorghe din interiorul careului.

Dupa o prima repriza cu un ritm bun, dar lipsita de faze de poarta, cu exceptia loviturii de cap a lui Bole respinsa de Stanca in minutul 35 si a golului anulat la sutul lui Cristea pentru offside, meciul a crescut in spectaculozitate.

Mare ocazie pentru Pandurii in minutul 52 la lovitura de cap a lui Hlistei. Portarul Grahovac a respins in doi timpi si a fost aproape de o gafa.

Patru minute mai tarziu oaspetii au replicat puternic prin Cristea, sutul acestuia fiind deviat in bara de Stanca.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 60 pe fondul dominarii jocului de catre ieseni, formatia lui Neagoe indreptandu-se spre victorie in absenta gafei din final a lui Mihalache.

Reactie

“Greselile se platesc, iar noi am platit scump in aceasta seara”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul oaspetilor dupa meci.



O gafa de proportii a decis meciul Pandurii - CSM Poli Iasi