Liga 1

Nistor salvează remiza pentru U Cluj cu un gol în minutul 90 contra Universității Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Intrat la pauză în tabăra Șepcilor Roșii, Dan Nistor a anulat avantajul minim al celor de la Universitatea Craiova cu un șut din afara careului, în minutul 90.
Așa am trăit U Cluj - Universitatea Craiova

Oltenii intraseră în avantaj la pauză, după ce Nicușor Bancu a marcat în minutul 32 cu un șut din interiorul careului.

Mingea a ajuns cu șansă la acesta din tentativa de șut cu exteriorul a lui Jovan Markovic.

La 1-0, în minutul 42, același Markovic a ratat o mare ocazie care avea să cântărească decisiv în economia rezultatului final.

Atacantul Universității Craiova a scăpat singur în careu cu portarul, dar Gorcea a reușit să agațe mingea trimisă în scăriță.

U Cluj a fost mai prezentă în joc partea secundă, gazdele ratând o mare ocazie prin Ianis Stoica, de asemenea scăpat singur cu portarul, în minutul 79.

În cele din urmă Nistor a adus egalarea cu un șut din afara careului, după ce Raul Silva a bâlbâit mingea în propria suprafață de pedeapsă.

Craiova a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Andrei Ivan a luat roșu direct în minutul 90+5 pentru lovirea unui adversar la un duel aerian.

Cum arată clasamentul actualizat după meciul de pe Cluj Arena.

Caseta tehnică

U Cluj: Gorcea – Peteleu (D. Oancea 57), Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu - D. Popadiuc (Chipciu 57), G. Simion (Nistor 46), K. Doukoure (F. Ilie 57), O. Bic - D. Popa (Silaghi 73), Ianis Stoica. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Universitatea Craiova:  L. Popescu - Vlădoiu, Screciu, Raul Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu (Kurtic 71) - Danciu, L. Houri (Căpăţână 65), Al. Mitriţă (Koljic 86), Markovic (A. Ivan 46). Antrenor: Corneliu Papură.

Cartonaşe galbene: B. Mitrea 90+4 / Mateiu 68, Koljic 90.

Arbitri: Iulian Călin - Radu Ghinguleac, Mihai Marica.



Nistor salvează remiza pentru U Cluj cu un gol în minutul 90 contra Universității Craiova