Liga 1

Nebunie in Banie! Craiova lui Reghecampf salveaza remiza cu CFR la ultima faza. Era minutul 90+6 cand Gustavo a aruncat stadionul in aer. Doi eliminati in tabara lui Petrescu

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Derby-ul zilei in Liga 1 s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, intre Universitatea Craiova si CFR Cluj.

Echipa din Gruia a deschis scorul in prima repriza prin Petrila, in minutul 14, dupa o minge pierduta de olteni pe faza de constructie in propria jumatate a terenului.

Aceasta dupa ce la 0-0 ambele echipe au ratat cate o buna ocazie de a marca.

Craiova a avut prima sansa prin Koljic, in minutul 9, dupa o centrare din corner. Bosniacul nu a nimerit poarta cu o lovitura de cap.

Un minut mai tarziu bara i-a salvat pe olteni la sutul lui Omrani. Mingea i-a revenit apoi cu sansa in brate lui Pigliacelli.

Nervii au cedat in finalul primei reprize dupa o faza la care gazdele au solicitat penalty pentru un presupus hent comis de Graovac.

In partea secunda Craiova a dominat autoritar jocul si ratat o mare ocazie la sapte minute de la reluare.

Camora a respins in extremis de pe linia portii lovitura de cap trimisa de Papp dupa o faza fixa.

Acelasi Camora si-a lasat echipa in zece, fiind eliminat cu cinci minute inaintea finalului.

Craiova a ratat un minut mai tarziu o noua ocazie similara la reluarea lui Markovic, jucator intrat in locul lui Koljic, accidentat la spate.

In locul lui Camora pe linia portii s-a aflat Manea, acesta respingand cu un reflex de zile mari.

Oltenii au reusit in cele din urma egalarea in ultimul dintre cele sase minute suplimentare acordate de brigada condusa de Ovidiu Hategan.

Gustavo a impins mingea in poarta din cativa metri, dupa ce Balgradean respinsese in doua randuri.

Balgradean a sfarsit meciul eliminat dupa doua galbene incasate in mai putin de un minut pentru proteste si vorbe grele adresate lui Hategan.

CFR Cluj ajunge la a treia remiza consecutiva in Liga 1, dupa 3-3 in deplasare cu FCSB si 1-1 pe teren propriu cu FC Botosani.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (Vlădoiu ’83), Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu (Gustavo ’46), Creţu, Mateiu (Căpăţînă ’83), Baiaram (Vînă ’78) – Ivan, Koljic (Markovic ’73) . Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu (Chipciu ’63), Boateng, Deac (Cestor ’87) – Omrani (Sacko ’63), Debeljuh (Buş ’79), Petrila (Birligea ’87). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Papp ’42, Koljic ‘45+3 / Graovac ’38, Deac ’47, Camora ’59, ’84, Debeljuh ’77, Chipciu ‘90+2.

Cartonaşe roşii: Camora: ‘84, Bălgrădean '90+6.

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Radu Adrian Ghinguleac, Ferencz Tunyogi – Andrei Florin Chivulete.



Nebunie in Banie! Craiova lui Reghecampf salveaza remiza cu CFR la ultima faza. Era minutul 90+6 cand Gustavo a aruncat stadionul in aer. Doi eliminati in tabara lui Petrescu