Liga 1

Meci de Liga 1 suspendat din cauza scandarilor xenofobe. Reactia de milioane a portarului de la Sepsi si care e pozitia LPF

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Partida dintre Sepsi Sf.Gheorghe si FCU 1948 a fost suspendat de arbitru din cauza scandarilor xenofobe din partea suporterilor veniti de la Craiova.

Centralul Andrei Chivulete a oprit meciul in minutul 26 la scorul 0-0 si a trimis cele doua echipe la vestiare.

Dupa zece minute partida a fost reluata, dar scandarile xenofobe au continuat, astfel ca arbitrul a decis suspendarea definitiva a meciului.

Rezultatul final va fi decis la comisiile abilitate din cadrul FRF. Cel mai probabil va fi acordata victoria la masa verde pentru cei de la Sepsi.

Reactia portarului Roland Niczuly de la Sepsi

“Pe cine sa dam afara din tara? Toti suntem nascuti si crescuti aici, in zona. Judetul Covasna face parte din Romania, am reprezentat Romania in cupele europene. E destul de neplacut, sper sa se termine. S-au facut eforturi mari ca terenul sa arate bine, iar cei de la Craiova au facut sapte ore pe drum. Sper sa se invete ceva din asta”, a spus Niczuly.

Justin Stefan, secratarul general al LPF, a oferit un prim punct de vedere oficial.

"In urma acestui incident se vor intocmi rapoartele observatorului de joc si ale observatorului de arbitri, ele vor merge catre Comisia de Disciplina, care va deschide o procedura disciplinara si de acolo, mai departe, cei din comisie vor aplica dispozitiile regulamentare si vor adopta o decizie. Suntem direct interesati ca meciurile sa se dispute pe terenul de joc, ceea ce inseamna ca in cazul unor asemenea incidente e nevoie de mult tact, e nevoie de responsabilitate", a spus Stefan la Digisport.



Meci de Liga 1 suspendat din cauza scandarilor xenofobe. Reactia de milioane a portarului de la Sepsi si care e pozitia LPF