Liga 1

Liderul CFR Cluj pierde puncte cu Farul

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Echipele Farul Constanta si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sambata seara, in a doua etapa din playoff in CASA Liga 1.

Oaspetii au inceput mai bine si au ratat deschiderea scorului prin Debeljuh, in minutul 4. Portarul Aioani a blocat in extremis sutul din interiorul careului.

Acelasi Aioani s-a opus la sutul lui Deac in debutul partii secunde.

Farul a aparut periculoasa la finalizare prin De Nooijer (min.54), fundasul stanga olandez fiind blocat de Yuri Matias, noul stoper al celor de la CFR Cluj.

Ocazie mare pentru Farul zece minute mai tarziu, cand Hindrich a blocat providential reluarea lui Adi Petre din interiorul suprafetei de pedeapsa.

La faza imediat urmatoare gazdele au solicitat un penalty pentru un presupus hent comis de catre Deac la o minge trimisa de Jefte din apropiere.

Atacantul spaniol a ratat ocazia meciului, in minutul 70, cand singur cu Hindrich si toata poarta in fata a trimis mult alaturi.

Cu trei minute inaintea finalului cei de la CFR Cluj au solicitat penalty la caderea lui Debeljuh in careu dupa o interventie a lui Larie.

Centralul Coltescu a lasat jocul sa continue si pana la urma s-a incheiat remiza. Prima remiza fara goluri pe terenul celor de la Farul in istoria confruntarilor cu CFR Cluj.

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu (Boboc ’69), Nedelcu (Sîrbu ’79), Grameni (Ciobanu ’79) – Jefte, Petre (Moldoveanu ’69), Omoh (Purece ’57). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Bordeianu (Păun ’87) – Debeljuh, Omrani (Dugandzic ’87). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Nedelcu ’51, Boboc ‘90.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Vladimir Urzică, Andrei Constantinescu – Viorel Nicuşor Flueran.



Liderul CFR Cluj pierde puncte cu Farul