Liga 1

Iorgulescu a gasit la LPF "contracte semnate pe viata"

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, incearca sa isi aduca proprii oameni la Liga. Insa, el s-a lovit de o bariera neasteptata: nu ii poate da afara pe angajatii lui Dumitru Dragomir.

"Toata lumea are contracte pe perioada nedeterminata, pe viata. Si Dumitru Dragomir avea la fel. Probabil ca el nu isi inchipuia ca va pierde vreodata functia de presedinte", a spus Iorgulescu.

Faptul ca Dragomir avea contract nedeterminat este atestat si de faptul ca Iorgulescu a fost nevoit sa ii acorde 10 salarii compensatorii, in valoare de 150.000 de euro, pentru a il elibera din functie. "Trebuia sa fac ceva, nu puteam sa stam doi pe un scaun", a spus Iorgulescu la Digi.

La acest moment, Iorgulescu se chinuie sa ii dea afara pe oamenii lui Dragomir, desi el are in spate o echipa formata din persoane pe care vrea sa le angajeze la Liga.

Gino Iorgulescu a castigat in noiembrie 2013 alegerile de la LPF invingandu-l pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7. A doua zi dupa alegeri, el a fost chemat la DIICOT pentru a fi instiintat despre un dosar legat de niste transferuri din anul 2006.

Alegerile au fost contestate la finalul lui noiembrie 2013, in justiti,e de Adrian Mititelu, iar primul termen din proces are loc in anul 2014. In cazul in care lui Mititelu i se va da dreptate, atunci alegerile se anuleaza si va avea loc un nou scrutin.



Iorgulescu a gasit la LPF "contracte semnate pe viata"