Liga 1

Iasiul aproape de o remiza in Gruia. Omrani aduce victoria CFR-ului in prelungiri (Video)

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a tremurat pentru cele trei puncte in meciul cu CSM Poli Iasi din prima etapa a playoff-ului, victoria cu 2-1 fiind adusa de francezul Bilel Omrani in minutele suplimentare ale meciului.

Clujenii au marcat devreme si apoi s-au rezumat la un joc de asteptare prin care sa conserve pana la final avantajul minim de pe tabela.

La una dintre putinele aparitii in careul advers Iasiul a obtinut lovitura de la 11 metri dupa interventia lui Camora asupra lui Kizita si Cristea egala cu sase minute inaintea finalului.

Dan Petrescu a fost trimis in tribuna pentru proteste la adresa centralului Iulian Calin si nu a prins de pe banca golul victoriei marcat de Omrani din pasa lui Costache, jucator aruncat in teren pe final de meci.

CFR Cluj se distanteaza la cinci puncte de FCSB si pune presiune pe echipa lui Nicolae Dica inaintea meciului de duminica impotriva campioanei Viitorul.

Echipa lui Petrescu a profitat de prima faza fixa si a deschis scorul in minutul 10. Deac a centrat din lateral dreapta, Muresan a prelungit cu capul in fata portii si Tucudean ca un atacant pur sange a impins mingea in poarta.

In minutul 20 Paun l-a incercat pe portarul Rusu si acesta a respins in lateral, dupa care cei doi au fost protagonistii unei faze controversate in finalul reprizei.

Rusu a scapat mingea lui Paun si apoi a pus mana pe jucatorul gazdelor care a cazut in suprafata de pedeapsa solicitand lovitura de la 11 metri.

Dupa o prima repriza in care au ramas datori pe faza ofensiva, iesenii au bifat prima ocazie la sapte minute dupa pauza prin Cristea, sutul acestuia fiind deviat in corner.

Deac ar fi putut inchide meciul in minutul 82, cand si-a asezat mingea pe sut si a trimis pe langa poarta.

Stoican a fortat la ultima schimbare cu ugandezul Kizito, mutare care a adus penalty-ul prin care Iasiul a facut 1-1.

CFR s-a aruncat in ofensiva si apararea oaspetilor a cedat la centrarea lui Costache pentru Omrani, faza  suspecta de offside, insa pasa fostului dinamovist a fost inapoi.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - C. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Hoban, Djokovic (Costache '85) - Culio, Deac, Păun (Mailat '64)- Ţucudean (Omrani '73). Antrenor: Dan Petrescu.

CSM Poli Iaşi:Rusu - Bosoi, Jagodinskis (Mendes '46), Frăsinescu, Bădic - Cioinac, Mihăescu (Kizito '78) - Platini, F. Zaharia, Chelaru - A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Păun '62, Ţucudean '67/ Cristea '45, Chelaru '72.

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de George Neacşu şi Gabriel Stroe.



Iasiul aproape de o remiza in Gruia. Omrani aduce victoria CFR-ului in prelungiri (Video)