Liga 1

Hermannstadt adâncește criza rezultatelor pentru Dinamo cu un 4-0 fără drept de apel

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Echipa din Sibiu s-a impus cu un categoric 4-0 (2-0) în meciul cu Dinamo disputat sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 13-a din Liga 1.
Așa am trăit Hermannstadt - Dinamo

Meciul a început abrupt cu un gol marcat de Gregorio pentru Dinamo, dar bucuria ”câinilor” a fost anulată de VAR. Reușita lui Gregorio a fost invalidată pentru o poziție de offside.

Hermannstadt a deschis scorul prin Silviu Balaure, în minutul 5, cu un șut în forță din interiorul careului.

Avantajul gazdelor a fost dublat de Alexandru Jipa, jucător care a scuturat plasa cu un șut în forță din colțul careului de șase metri. Acesta se afla în offside când a primit mingea de la Quentin Bena, fundașul central de la Dinamo.

Balaure și-a trecut în cont dubla la opt minute după pauză, când a dus scorul la 3-0 cu un șut din interiorul careului deviat de un adversar.

Sibienii au avut și un gol anulat în minutul 86 pentru un offside la Iancu.

Până la urmă s-a făcut 4-0 în minutul 90, când Baba Alhassan a pus cireașa pe tort pentru Hermannstadt cu un stâng superb din interiorul careului aproape de vinclu.

Dinamo a avut prima ocazie importantă abia în minutul 75 la șutul lui Ghezzali în plasa laterală.

O nouă evoluție modestă pentru Dinamo care rămâne pe locul 15 în clasament, penultimul, cu doar 9 puncte acumulate în 13 etape. Nu mai puțin de opt meciuri a pierdut Dinamo în acest campionat.

În acest ritm Dinamo se îndreaptă în pas alert spre o nouă retrogradare în eșalonul secund.

Caseta tehnică

Hermannstadt: Căbuz – Butean, V. Găman, I. Stoica (Bejan ’72), P. Medina – Jipa, Mino Sota (Biceanu ’65), Alhassan, Balaure (Oroian ’65) – Neguţ (Iancu ’46), D. Paraschiv (Fonseca ’84). Antrenor: Marius Măldărăşanu,

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Lucas Alves, Homawoo, Amzăr – N. Roşu (Iglesias ’59), Larrucea (Politic ’33), Bena, Ilic – Gregorio (Ghezali ’70), Abdallah (Bani ’59). Antrenor: Ovidiu Burcă,

Cartonaşe galbene: Neguţ ’25, Mino ’35 / Homawoo ‘89.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, Bogdan Gheorghe.



Hermannstadt adâncește criza rezultatelor pentru Dinamo cu un 4-0 fără drept de apel