Gloria Buzau

Stefan Stoica sustine ca echipa sa este "la mana" Craiovei in privinta retrogradarii

Antrenorul Gloriei Buzau, Stefan Stoica, a declarat, miercuri, ca ramanerea in prima liga a formatiei sale depinde in mare masura de evolutia Universitatii Craiova din ultimele doua etape, transmite corespondentul NewsIn.
"Suntem la mana Craiovei, daca vrea sa ne retrogradeze o poate face, dar poate sa ne si scape. Daca vine mai cu mila aici, iar apoi bate pe Ceahlaul atunci avem sanse sa scapam. Craiova nu se va da la o parte din fata nimanui, asa cum nu a facut-o nici cu Steaua, dar speram sa fie mai relaxati, pentru ca ei nu mai au niciun obiectiv. Noi trebuie sa batem neaparat, suntem condamnati sa luam trei puncte in acest meci", a spus Stefan Stoica, pentru NewsIn.

Tehnicianul este increzator si in sansele Gloriei de a nu pierde partida din ultima etapa contra Stelei: "Mai sper si in ultima etapa, chiar daca Steaua are nevoie de victorie contra noastra, nu se stie ce se intampla. Insa nu se stie nici ce face in Stefan cel Mare, poate nu castiga, se va juca pe teren, asa ca am incredere ca ne putem salva".

Stoica a mai precizat ca este dispus sa revina oricand la Universitatea Craiova, grupare pe care a pregatit-o in sezonul trecut. "Daca Universitatea imi va cere vreodata sa ma intorc, vin si pe jos, dar acum nu se pune problema, italianul Napoli face o treaba foarte buna", a conchis tehnicianul.

Partida Gloria Buzau-Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 33-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 16:30, si va fi transmisa de Kanal D. In clasament, Gloria Buzau se afla pe pozitia a 14-a, prima neretrogradabila, cu 34 de puncte, in timp ce Universitatea se afla pe locul 9, cu 40 de puncte. In ultima etapa, oltenii vor intalni Ceahlaul Piatra Neamt, formatie aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii, iar buzoienii se vor deplasa in Ghencea.

NewsIn


Stefan Stoica sustine ca echipa sa este "la mana" Craiovei in privinta retrogradarii