Gloria Buzau

Gloria Buzau - Juventus Bucuresti, scor 3-0 intr-un meci amical

Echipa Gloria Buzau a castigat, sambata, cu scorul de 3-0 (2-0), partida amicala sustinuta pe terenul sintetic din Crang in fata formatiei Juventus Bucuresti, ultimul test inaintea plecarii in cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii, la Montecatini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile buzoienilor au fost marcate de Vlaicu '8, Sandu '20 si Luis Dias '56.

Tehnicianul Ion Balaur a trimis in teren doua echipe distincte, cate una pentru fiecare repriza, cu o singura exceptie, capitanul Catalin Vlaicu.

In prima repriza, Gloria a evoluat cu Minca - Vlaicu, Mera, A. Ratiu - Scutaru - Aziz, I. Matei, Fl. Sandu - Chitu, Axente, Vigariu. In partea secunda au fost folositi la Gloria Buzau urmatorii jucatori: Zimmerman - Luis Dias, Vlaicu (Cretu), Diogo Silva, Teusan - Cojocnean, Moreira, Ademar, Ad. Popa - Patras, Popovici.

Accidentat la ultimul antrenament, senegalezul Mansour a fost menajat, la fel ca si spaniolii David Sanchez si Luis Garcia.

Intr-un alt meci amical, echipa a doua a Gloriei Buzau, intarita cu Arcaba, Falardo, Dino Eze si Stankovici, a fost invinsa, cu scorul de 6-0, de echipa de liga a III-a, Rocar Bucuresti.

Duminica, Gloria Buzau va pleca in Italia, la Montecatini, pentru un stagiu de pregatire ce se va incheia la 18 februarie.

Mediafax



Gloria Buzau - Juventus Bucuresti, scor 3-0 intr-un meci amical