Gloria Buzau

Gloria Buzau-FC Midtjylland 1-1, in ultimul meci amical al elevilor lui Ion Balaur in Italia

Ultima clasata din Liga I, Gloria Buzau, a remizat, miercuri seara, scor 1-1, cu formatia daneza FC Midtjylland, la care este legitimat si romanul George Florescu, in ultimul meci disputat in cadrul stagiului de pregatire de la Montecatini, transmite corespondentul NewsIn.
Danezii au deschis scorul in minutul 62 prin Kristiansen, iar Gloria a reusit sa egaleze doua minute mai tarziu prin Ionut Mera, care a reluat cu o lovitura de cap centrarea lui Matei.

La FC Midtjylland, mijlocasul roman George Florescu nu a fost folosit din cauza unei accidentari usoare. "Nu am putut evolua pentru ca sunt usor accidentat si nu vreau sa fortez. Trebuie sa fiu apt pentru inceputul campionatului", a afirmat Florescu pentru NewsIn.

Antrenorul Ion Balaur a folosit in acest joc urmatoarea echipa: Minca - Vlaicu, Mera, Ratiu, Sandu - Cojocnean, Matei, Teusan, Ademar - Vigariu, Axente. In repriza secunda au mai evoluat jucatorii: Zimmermann, Patras si Moreira.

In cantonamentul efectuat la Montecatini, formatia din Crang a obtinut urmatoarele rezultate: 3-1 cu Livorno Primavera, 1-0 cu Quarrata Olimpia, 0-2 cu Esperia Viareggio, 1-2 cu SC Lucchesse si 6-1 cu selectionata Universitatii din Pisa.

Lotul Gloriei va reveni in cursul zilei de joi in Romania, urmand sa faca escala la Timisoara pentru un amical cu echipa pregatita de Gabi Balint, programat pentru vineri de la ora 18:00.

NewsIn


Gloria Buzau-FC Midtjylland 1-1, in ultimul meci amical al elevilor lui Ion Balaur in Italia