Gloria Buzau

Sotrocan si Nejneru au fost exclusi din lotul Buzaului

Antrenorul Gloriei Buzau, Stefan Stoica, a decis sa ii excluda din lot pe Eduard Sotrocan si Marian Nejneru, iar jucatorii si-au facut bagajele si au parasit cantonamentul echipei de la Rasnov, transmite corespondentul NewsIn.


Eduard Sotrocan a fost exclus din lotul formatiei buzoiene, dupa ce miercuri, in cantonamentul echipei de la Rasnov, s-a luat la bataie cu Alexandru Filip, dupa cum au confirmat surse din cadrul clubului buzoian.

Marian Nejneru a fost exclus din lotul buzoienilor pe motiv ca sotia acestuia l-a jignit pe tehnicianul Stefan Stoica, la meciul cu Pandurii Tg. Jiu, scor 0-3, din etapa a 6-a a Ligii I, spunandu-i ca nu are stofa de antrenor.

Sotrocan si Nejneru nu sunt primii jucatori exclusi din lotul buzoian de Stefan Stoica. Antrenorul a decis sa mai renunte la Jaber, Popliaca si Nicola, motivand ca are prea multi jucatori la antrenamente, iar Chirciu, Voicila si Popescu au fost dati afara pentru ca nu intrau in planurile tehnicianului pentru actualul sezon.

Gloria Buzau se afla in aceste zile in cantonament la Rasnov, unde va disputa mai multe meciuri de pregatire. Sambata, de la ora 11:00, Gloria va disputa un joc amical contra Stelei, in Ghencea. 

NewsIn



Sotrocan si Nejneru au fost exclusi din lotul Buzaului