Gloria Buzau

Ionescu, dat afara de la Buzau din ordinul lui Becali?

Dupa ce Romica Bunica a fost trimis in Liga a III-a pentru ca a avut curajul sa inscrie in poarta Stelei, se pare ca un alt fotbalist din lotul Gloriei Buzau a fost dat afara de la echipa dupa ce ar fi declarat ceva la adresa formatiei din Ghencea.
Golgheterul Gloriei din acest sezon, Claudiu Ionescu, a fost anuntat in urma cu trei zile de antrenorul Stefan Stoica sa se antreneze separat alaturi de un alt coechipier, Valentin Iovita, deoarece au fost exclusi din lot, insa nu li s-a oferit vreo explicatie in acest sens.

Conform unor surse din cadrul gruparii din Crang, se pare ca la baza deciziei lui Stefan Stoica au stat sfaturile conducatorului din umbra al Gloriei Buzau, Gigi Becali, care ar fi fost deranjat de anumite declaratii ale lui Ionescu in presa prin care nu menaja deloc formatia din Ghencea.

Celalalt jucator exclus din lot, Valentin Iovita, se pare ca se afla de mai multa vreme in vizorul lui Stefan Stoica, dupa ce acesta si-ar fi exprimat dorinta ca fostul antrenor, Ion Viorel, sa revina la echipa.

Cei doi jucatori vor avea sambata o discutie cu patronul Constantin Bucur pentru a lamurit aceasta problema, insa este foarte posibil sa se desparta din vara de Gloria, ambii avand mai multe oferte de transfer.

Onlinesport


Ionescu, dat afara de la Buzau din ordinul lui Becali?