Gloria Buzau

Gloria Buzau il vrea pe Saceanu

Exclus din lotul Universitatii Craiova dupa infrangerea de la Targu Jiu, mijlocasul Robert Saceanu a primit deja o oferta de transfer de la nou promovata Gloria Buzau.

Acesta se pregateste de cateva zile alaturi de echipa a doua a clubului din Banie, dupa ce Adrian Mititelu a anuntat ca nu mai are nevoie de serviciile sale si ale altor jucatori, in urma evolutiilor slabe din ultima vreme.

Saceanu e dorit la Buzau chiar de fostul sau antrenor de la Craiova, Stefan Stoica, tehnicianul considerandu-l un jucator foarte valoros si de aceea a cerut conducerii clubului buzoian sa inceapa negocierile pentru achizitionarea acestuia.

Daca fotbalistul doreste sa ajunga la formatia din Crang tinand cont ca nu mai face parte din planurile Craiovei, nu acelasi lucru il putem spune despre oficialii Stiintei care se pare ca  nu prea vor sa ii dea drumul acestuia cel putin pana in iarna pentru a-i da o lectie.

Marti, Gloria Buzau a reusit sa transfere un atacant brazilian de 26 de ani de la Zalgiris Vilnius, Kleyr Viera Dos Santos. Fotbalistul a mai jucat in cariera sa la Vila Nova Futebol Clube si Varzim SC. De asemenea, se negociaza si pentru transferul unui portar, Stefan Stoica avand de ales intre Mihai Minca (Rapid) si Cosmin Vatca (Steaua).

Onlinesport: Alin Huiu



Gloria Buzau il vrea pe Saceanu