Gaz Metan Medias

Teja dupa esecul cu FCSB: “Chiar credeam ca putem castiga”

Mihai Teja a plecat dezamagit dupa meciul cu FCSB din etapa a 4-a in CASA Liga 1.

Tehnicianul echipei Gaz Metan Medias a sperat ca echipa sa va pleca invingatoare de pe Arena Nationala, asa cum s-a mai intamplat o singura data in istoria confruntarilor directe cu FCSB.

“Sunt dezamăgit pentu că băieţii au făcut un joc bun. Dar de fiecare dată fac un joc bun şi pierdem la fel. Şi anul trecut, am pierdut în ultima secundă, aici. Chiar puteam mai mult, eu cred că nu meritam să pierdem, simţeam în minutul 75 şi după minutul 75 că putem mai mult, că putem să câştigăm”, a declart Teja dupa meci.

“Atunci când ai ocazii unu contra unu sau încerci în apropierea careului să tragi la poartă şi dacă nu dai gol, e greu să rezişti cu FCSB. Trebuie să dai gol, goluri ca să poţi să câştigi meciul. Sunt dezamăgit pentru că băieţii au luptat, au făcut un joc bun, au încercat şi îmi pare rău pentru ei. E un pic şi lipsă de concentrare”, a mai spus Teja.

Acesta a mai declarat ca mai asteapta 2-3 transferuri la Gaz Metan si ca echipa sa trebuie sa schimbe ceva in joc daca vrea mai mult de la acest campionat.

Gaz Metan a egalat-o pe FCSB dupa ce bucurestenii deschisesera scorul, dar in cele din urma a pierdut, scor 1-2.



Teja dupa esecul cu FCSB: “Chiar credeam ca putem castiga”