Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias are un nou antrenor

Echipa Gaz Metan Medias are incepand de miercuri un nou antrenor dupa ce Cristi Dulca a demisionat cu o etapa inaintea finalului de tur.

Tehnicianul Dan Matei a fost numit in functia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Medias, dupa demisia lui Cristian Dulca, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al gruparii ardelene.

"Consiliul Director al clubului Gaz Metan a decis, in urma unei sedinte desfasurate in cursul zilei de miercuri, ca Dan Matei il va inlocui pe Cristian Dulca pe banca tehnica a echipei. Pana la sfarsitul acestei saptamani, Dan Matei isi va alege si un antrenor secund cu care va lucra", se arata in comunicatul clubului din Medias.

Dan Matei, care a fost secundul lui Cristian Dulca la Gaz Metan Medias, a asigurat interimatul la partida cu FC Brasov, scor 2-1, din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I. 

Fost tehnician la echipa secunda a clubului Gloria Bistrita, Matei este la Medias din 2009, indeplinind functia de antrenor secund. Odata cu confirmarea primita miercuri, Dan Matei a devenit in premiera antrenor principal al unei formatii din Liga I.



Gaz Metan Medias are un nou antrenor