Gaz Metan Medias

Fundasul Doru Buican a semnat un contract valabil 6 luni cu Gaz Metan

Fostul jucator al echipei UTA, Doru Buican, a semnat, sambata, un contract valabil 6 luni cu Gaz Metan Medias, cu optiune de prelungire, el urmand sa se alature duminica lotului antrenat de Cristian Pustai, transmite corespondentul NewsIn.
"Sunt fericit ca am semnat cu Gaz Metan Medias, pentru ca in felul acesta sunt si aproape de casa, pentru ca eu stau in Sibiu. O sa plec in Turcia in cantonamentul echipei si sper sa ajut la salvarea de la retrogradare", a declarat, pentru NewsIn, Doru Buican.

Doru Buican a mai evoluat in cariera la Universitatea Cluj, FC Sibiu, iar ultima oara a fost legitimat la UTA. Fotbalistul a depus un memoriu la FRF pentru ca nu mai fusese platit de cateva luni de formatia aradeana si a fost declarat liber de contract, astfel incat Gaz Metan Medias nu a platiti nimic pentru transferul sau.

Pe de alta parte, un alt jucator care joi a semnat un contract pe 5 ani cu Gaz Metan Medias, Cristian Todea, va pleca duminica dimineata spre Turcia, pentru a incepe antrenamentele cu mediesenii.

Gaz Metan Medias se afla in Antalya pentru cel de-al doilea cantonament al iernii, iar pana acum elevii antrenati de Cristian Pustai au disputat 4 jocuri de verificare, in care au inregistrat doua victorii, cu FC Karvan Evlakh (5-2) si Gloria Bistrita (1-0), si doua infrangeri, cu Cernomoret Burgas (0-1) si FC Seul (0-1).

NewsIn


Fundasul Doru Buican a semnat un contract valabil 6 luni cu Gaz Metan