Gaz Metan Medias

Edi Iordanescu prezentat la Gaz Metan. Anunta un obiectiv indraznet

Gaz Metan Medias l-a prezentat oficial, luni, pe noul antrenor al echipei in persoana lui Edi Iordanescu.

Dat afara de la CFR Cluj in vara lui 2018 dupa doar trei meciuri oficiale, Iordanescu junior isi face astfel revenirea in fotbalul romanesc si are ambitii mari la Medias.

Iordanescu anunta fara perdea ca isi propune sa califice echipe in premiera in playoff-ul Ligii 1 Betano.

"Eu imi doresc sa duc echipa in playoff si cred ca este un obiectiv realizabil. Gaz Metan are o echipa competitiva, am incredere in acest grup. Nu vreau schimbari foarte multe in aceasta pauza, poate doar sa ne completam cu anumiti jucatori", a spus Iordanescu intr-o conferinta de presa.

"Le promit suporterilor ca vom face tot ce putem prin energie si devotament pentru a face lucruri frumoase pentru echipa si comunitate. Plec la drum cu mult entuziasm si pot sa promit ca toata pregatirea mea o vom pune in slujba echipei si sper sa avem rezultate", a mai spus Iordanescu.

Edi Iordanescu a semnat un contract valabil pe un an si jumatate, avand la Gaz Metan atributii extinse. Acesta va fi oficial manager general ocupandu-se de tot ce inseamna fotbal la Medias.

Iordanescu il inlocuieste pe Mihai Teja, tehnician care a preluat pe FCSB imediat dupa Craciun in primele zile de pauza competitionala in fotbalul romanesc.



Edi Iordanescu prezentat la Gaz Metan. Anunta un obiectiv indraznet