Liga 1

Gaz Metan Medias – Voluntari 1-0 in etapa a 19-a. Oaspetii cu ocaziile, gazdele cu golul de trei puncte!

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial

Echipa Gaz Medias a castigat, cu 1-0 (0-0), meciul cu FC Voluntari de marti seara, prima partida a etapei a 11-a in Liga 1.

Meciul a inceput intr-un ritm alert cu un gol anulat gazdelor in minutul 4 la un offside in care a fost surprins Cardoso la mingea trimisa in poarta de Olaru.

Voluntariul s-a aratat apoi incisiva pe contraatac si a ratat deschiderea scorului prin Tira in minutul 6. Acesta a profitat de lentoarea fundasilor adversi, dar nu l-a putut invinge pe Plesca intr-o faza unu contra unu.

In minutul 26 acelasi Plesca s-a remarcat la sutul lui Ion Gheorghe din 7-8 metri. Interventie decisiva cu piciorul din partea portarului mediesan.

A treia mare ocazie a reprizei pentru Voluntari a fost irosita in minutul 38 de Laidouni. Acesta a reluat cu capul dupa o centrare din corner si Plesca a fost la post respingand in lateral.

Finalul reprizei n-a fost lipsit de tensiune, dupa ce arbitrul Ionut Coza a acordat penalty pentru Gaz Metan doar pentru a reveni si a-i acorda cartonasul galben pentru simulare lui Darius Olaru.

Galben a vazut si antrenorul Edi Iordanescu pentru proteste la marginea terenului.

In partea secunda tot ilfovenii au fost mai periculosi, ratand alte doua mari ocazii. Mai intai Matan a trimis in bara, dupa ce il depasise pe Plesca, pentru ca in minutul 67 acelasi portar sa blocheze sutul lui Capatana la o faza unu contra unu.

Contrar cursului jocului Gaz Metan Medias a dat lovitura in minutul 79 prin Bus. Gasit in careu de o centrare din stanga, atacantul gazdelor l-a depasit pe Rimniceanu si a marcat pentru 1-0 in poarta goala.

Cu aceste trei puncte obtinute in extremis Gaz Metan isi consolideaza locul cinci in clasamentul din Liga 1, in timp ce FC Voluntari ramane lanterna rosie cu doar 8 puncte obtinute in 19 etape.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Pleşca - R. Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, N. Roşu - Olaru (Ely Fernandes '64), N. Dumitru (Diakota '82), Chamed (Costea '86) - S. Buş. Amtrenor Edward Iordănescu;

FC Voluntari: Rîmniceanu - Strună, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe (Costin '86), C. Ţîră (Papazoglou '78), Măţan (Ebralidze '71). Antrenor Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Olaru '43, Iordănescu (antrenor) '44 M. Constantin '75, N. Dumitru '77 / Al Vlad '53, Gorobsov '54, Strună '68, Laidouni '82.

Arbitru: Cătălin Busi.



Gaz Metan Medias – Voluntari 1-0 in etapa a 19-a. Oaspetii cu ocaziile, gazdele cu golul de trei puncte!