Liga 1

Gaz Metan invinge la scor rivala sibiana Hermannstadt

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Gaz Metan Medias, liderul din playout, a castigat de o maniera categorica disputa cu Hermannstadt de vineri seara, cu 4-1, intr-un meci disputat in etapa a 8-a din playout.

Mario Rondon a fost jucatorul meciului cu un hattrick reusit in minutele 25, 67 si 72.

Caiado a punctat si el in minutul 70, in timp ce golul de onoare al celor de la Hermannstadt a fost inscris de Dalbea dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 90 acordata pentru un hent comis de Cretu.

Gaz Metan Medias ajunge la 38 de puncte si e sigura de primul loc indiferent de rezultatul obtinut de Dinamo, principala urmaritoare, in aceasta runda.

Hermannstadt ramane pe loc de baraj, locul sase, fiind in continuare singura echipa fara victorie in acest playout.

In eventualitatea in care Dunarea Calarasi isi castiga meciul din aceasta etapa, sibienii vor ajunge pe loc direct retrogradabil.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleaşcă - Creţu, M. Constantin (Micael ’78), Larie, Buşu - Fofana, Luis Aurelio – Olaru (Mailat ’64), Ivanov, Caiado – Rondon (Yazalde ’76). Antrenor: Edward Iordănescu;

FC Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Mijuskovic, Dâlbea, Dandea, Tătar – Petrescu (Popovici ’39), Offenbacher (Dumitriu ’64), Jazvic – Tsoumou (Lendric ’72), Blănaru. Antrenor: Vasile Miriuţă;

Cartonaşe galbene: Creţu ’88 / Dâlbea ’47, Mijuskovic ’67, Tătar ’69, Dandea ’78, Jazvic ‘82;

Arbitru: George Rădulescu.



Gaz Metan invinge la scor rivala sibiana Hermannstadt