Liga 1

Gaz Metan intoarce scorul si castiga detasat cu Pandurii

Echipa Gaz Metan Medias a castigat, duminica, meciul cu Pandurii Tg.Jiu din etapa a 6-a din playout, cu 3-1 (0-1). Clasamentul din playout actualizat cu Gaz Metan pe primul loc.

Gorjenii au deschis scorul prin Negrut dintr-un penalty cu trei minute inaintea pauzei, lovitura de la 11 fiind acordata pentru un hent comis de Tahar la sutul aceluiasi Negrut.

Aceasta dupa ce Gaz Metan ratase deschiderea scorului prin Buziuc in minutul 14, cand sutul acestuia de la distanta a zguduit transversala.

In partea secunda gazdele au fortat egalarea si au fost aproape de gol prin Trtovac in minutul 61. Popescu a scos de langa bara mingea reluata cu capul de Trtovac.

Bara pentru Gaz Metan in minutul 72 prin Lupu, faza care avea sa anunte golul egalizator de peste sase minute. Apararea gorjenilor a cedat in cele din urma presiunii si Munteanu a marcat un gol simplu din centrarea lui Eric.

Gol superb marcat de Eric in minutul 84 cu un sut din afara careului, acelasi jucator pasand din nou decisiv pentru 3-1 in al patrulea minut de prelungiri. Sikorski a primit singur cu toata poarta in fata dupa un contraatac si a indeplinit o simpla formalitate.

Gaz Metan Mediaş: Greab - V. Creţu (Lupu '66), Trtovac, Onanga, Buzean - A. Munteanu, Bic, Tahar (Cristea '46), Curtean - Buziuc (Eric '46), Sikorski. Antrenor: Cristian Pustai.

Pandurii Târgu Jiu: I. Popescu (D. Popescu '82) - Negoiţă, Tătaru, Ilie, Buşu - Cioinac, Stana (Pîrcălabu '90+3) - Firţulescu, Păcurar, Hlistei - Negruţ (Hamed '77). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Creţu '32, Munteanu '37, Tahar '42 / Hlistei '27, Cioinac '54.



Gaz Metan intoarce scorul si castiga detasat cu Pandurii