Liga 1

Gabi Tamas are usa deschisa la Brasov: Colegii nu au bani sa ii dea de baut

Antrenorul celor de la Corona Brasov,, Nae Manea, a declarat vineri seara ca Gabi Tamas poate veni la echipa sa, acolo unde ar putea fi in siguranta pentru ca oricum colegii nu au bani sa ii dea de baut.

"Tamas nu te poate refuza, este un tip slab, de aceea ajunge in astfel de situatii. Am incredere insa in el ca va reusi sa iasa. Daca nu isi gaseste echipa, il putem lua noi, pentru ca jucatorii de la noi nu au luat salarii si nu au cum sa ii cumpere de baut", a spus Nae Manea, dupa ce echipa sa a invins cu 2-1 pe FC Vaslui.

Gabi Tamas a fost dat afara de la CFR CLuj dupa s-a aflat a treia oara in centrul atentiei din cauza comportamentului sau din afara terenului de fotbal. Proaspat transferat la Cluj, fara sa aiba vreun meci in picioare, Tamas a fost filmat intr-un bar de manele, tinandu-se de multe ori de pereti din cauza alcoolului in exces.

Prima oara a fost exclus definitiv din lotul echipei nationale dupa ce a fost filmat inaintea meciului amical cu Trinidad&Tobago cum, beat fiind, a spart usa unui bloc din Bucuresti si apoi s-a culcat pe presul din fata unui apartament. A doua oara, acum nici doua saptamani, i-a invinetit ochii lui Daniel Pancu, scandalul fiind musamalizat sub forma unei povesti de adormit copiii, conform careia Tamas l-a lovit pe rapidist din greseala cu cotul in figura, incercand sa ii arate intr-un bar cum se sare la cap in Anglia!

 

 



Gabi Tamas are usa deschisa la Brasov: Colegii nu au bani sa ii dea de baut