Liga 1

Tamas a facut-o iarasi lata si l-a batut pe Pancu. "Mi-a aratat cum se sare la cap"

Gabi Tamas, cel care a rupt usa de termonan, a mai iesit a rampa cu un episod regretabil. Zvonuri din lumea fotbalului spun ca s-a batut intr-un bar din Bucuresti, week-end-ul trecut, cu Daniel Pancu. Rapidistul a confirmat partial incidentul, desi initial negase totul, afirmand ca a fost lovit de Tamas din greseala, cand fostul international incerca sa ii arate cum se sare la cap. Totusi, el are ambii ochi vineti, semn ca Tamas i-a aratat de doua ori rapidistului cum se sare la cap, ca sa bage la cap bine. Ziarul CanCan l-a fotografiat pe Pancu cu ochii acoperiti de ochelari de soare, care nu pot acoperi niste vanatai pe fata.

Pancu a suferit o fisura de piramida nazala, in urma unui pumn primit direct in figura de la Tamas, iar de duminica nu s-a mai prezentat la antrenamentele Rapidului, informeaza Wow Biz.

De asemenea, un prieten de-al lui Pancu a fost pus la pamant dintr-un singur pumn al lui Tamas si a avut nevoie de o jumatate de ora pentru a-si reveni in simtiri, fiind literlamente facut K.O.

Tamas a promis ca va plati toate cheltuielile in urma deranjului creat in barul in care a avut loc altercatia, insa nu a putut trece totul sub tacere.

Initial Pancu a negat incidentul afirmand ca "nu am fost in acel bar de ani de zile". Insa, dupa aceea a revenit asupra declaratiei si a povestit o alta varianta.

Pancu a pus incidentul intr-o alta lumina, povestind marti varianta sa.  "S-a dat prea multa amploare incidentului cu Tamas. Nu a fost nici o bataie. Pur si simplu el m-a gasit pe mine intr-un restaurant, am stat putin de vorba. Discutam despre sariturile la cap si el fiind mai euforic a insistat sa-mi arate cum se sare la cap in Anglia. Si cind am sarit amindoi el m-a lovit cu cotul in nas din greseala si putin la ochiul drept. Mi-a spart un vas de sange din nas si mi-a dat singele. Asta a fost tot, nici o bataie, pur si simplu s-a intimplat. Nu stiu de unde a aparut ca bauseram doua zile, el m-a gasit pe mine acolo intimplator", a spus el pentru Mediafax.

Cei de la ziarul CanCan afirma ca Pancu purta ochelari de soare si "avea ambii ochi vineti" semn ca acel cot trimis "din greseala" de Tamas l-a atins serios. Poate Tamas a incercat sa ii arate de doua ori cum se sare la cap.

Gabi Tamas a fost dat afara de la echipa de club West Bromwich Albion, dupa ce a spart o usa de termonan, in stare de ebrietate, in Romania. Tamas s-a imbatat inainte de meciul amical cu Trinidad Tobago, a spart usa de intrare a unui bloc si apoi a dormit pe un pres de apartament, fiind gasit de un locatar. Jucatorul urinase si pe scara. Victor Piturca l-a exclus pe Tamas de urgenta din lotul acelui amical si nici nu l-a mai chemat de atunci la echipa nationala.



Tamas a facut-o iarasi lata si l-a batut pe Pancu. "Mi-a aratat cum se sare la cap"