Liga 1

FRF analizeaza schimbarea sistemului competitional in Liga 1

Sursă foto: FRF.ro

Sedinta Comitetului Executiv al FRF de marti se anunta una extrem de importanta, printre subiectele aflate pe ordinea de zi fiind si schimbarea sistemul de organizare al campionatului din Liga 1.

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat intentia celor de la FRF de a schimba actualul sistem competitional cu playoff si playout, desi spune acesta ca majoritatea cluburilor din prima liga nu ar agrea modificarea.

“Federatia vrea sa analizeze o modificare a sistemului competitional, cu toate ca majoritatea cluburilor din Liga 1 a solicitat mentinerea sistemului actual. Cluburile nu au solicitat FRF sa contracteze o firma din strainatate pentru a analiza modificarea sistemului de organizare al Ligii 1”, a spus Stefan.

Discutia despre modificarea sistemului competitional are loc cu doua saptamani inaintea debutului unei noi editii de campionat.

Oficialul LPF continua razboiul rece cu FRF si acuza institutia condusa de Razvan Burleanu ca “ingreuneaza activitatea cluburilor din Liga 1 care nu stiu programul competitional din sezonul urmator, deoarece acesta nu a fost aprobat de Comitetul Executiv al FRF”.



FRF analizeaza schimbarea sistemului competitional in Liga 1