Liga 1

Fiul lui Gino Iorgulescu a comis un grav accident de circulatie

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost autorul unui grav accident de circulatie, in Bucuresti, in dimineata zilei de duminica.

La volanul unei masini Aston Martin DBS  cu numere rosii pe care o primise cadou in urma cu doar trei zilei, Mario Iorgulescu (24 de ani) a intrat pe contrasens pe Șos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța, duminica in jurul orei 3.00 dimineata. Masina lui Iorgulescu Jr. a lovit o masina ce venea regulamentar din sens opus, condusa de un alt tanar in varsta de tot 24 de ani.

Dintre cei doi baieti, aparent doar fiul lui Iorgulescu a avut noroc. Conform Politiei, barbatul celeilalte masini (un Audi A4) a decedat la fata locului.

In urma impactului, ambele masini au fost grav avariate, iar masina lui Iorgulescu a luat foc in partea frontala. 

Neconfirmat este faptul ca Iorgulescu Jr. ar fi fost in stare de ebrietate si ar fi consumat si alte substante. El s-ar fi intors de la o partida de poker si ar fi avut in momentul accidentului viteza de 240km/h. Dupa accident, ar fi fost constient si ar fi iesit pe picioare din masina.

Fiul lui Gino se afla internat la Spitalul Elias, in coma indusa, operat si cu rani grave in partea abdominala. 

Mario Iorgulescu a avut in trecut mai multe episoade controversate de certuri cu alte persoane, iar acum ar putea fi acuzat de ucidere din culpa, in cazul in care va scapa cu viata.

Aston Martin DBS este un model produs intre anii 2008 si 2012, motor V12, 510cp, care ajunge la 100km/h in 4,3 secunde. cu o cutie manuala in 6 rapoarte. Pretul uneia noi era de  300.000 de euro, iar ca second hand poate fi achizitionat cu preturi cuprinse intre 100.000 si 250.000 de euro.

Modelul nou se numeste DBS Superleggera si costa in jur de 350.000 de euro, cel care - privind imaginile - pare sa fi fost masina lui  Mario. Aceasta este o masina de 715cp de 5,2 litri, tot un V12, care ajunge la 100km/h in 3,4 secunde.Fiul lui Gino Iorgulescu a comis un grav accident de circulatie