Liga 1

Firea, aratata cu degetul pentru proasta gestiune a Arenei Nationale

Dupa decizia Gabrielei Firea de a inchide Arena Nationala pentru asa-zisa refacere a suprafetei de joc ies la lumina tot mai multe dedesubturi ale proastei gestionari de catre Primaria Capitalei a celui mai mare stadion al tarii.

Radu Petrescu, presedintele UTI, compania care a detinut penultimul contract de mentenanta la Arena Nationala, o acuza pe Firea intr-un mesaj public ca a lasat in mod intentionat sa se degradeze terenul si utilajele de intretinere a acestuia.

"Aţi lăsat fără mentenanţă majoritatea instalaţiilor stadionului mai bine de un an de zile, timp în care instalaţiile evident că s-au «degradat», iar în luna august 2018 aţi alocat 27,8 milioane lei către recent înfiinţata Companie Municipală Tehnologia Informaţiei pentru înlocuirea instalaţiilor «degradate» şi învechite de pe Arena Naţională”, a scris Petrescu pe cea mai importanta retea de socializare.

Gazonul de pe Arena Nationala s-a degradat in ritm accelerat atingand punctul critic la derby-ul dintre Dinamo si FCSB cand a aratat ca un tabon tocmai de pasunat pe el.



Firea, aratata cu degetul pentru proasta gestiune a Arenei Nationale