Liga 1

FCSB – UTA 4-0. Echipa lui Gigi Becali se distanțează la 11 puncte în fruntea clasamentului

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Restart lansat de campionat pentru FCSB, liderul din Liga 1, care a învins de o manieră categorică pe UTA Arad, cu 4-0, în ultimul meci al etapei a 22-a.

Așa am trăit FCSB - UTA

Darius Olaru a făcut show pe Arena Națională la șase grade sub limita înghețului, trecându-și în cont un hattrick în minutele 20, 22 și 66.

Căpitanul celor de la FCSB a deschis scorul cu un șut spectaculos din afara careului, după ce mingea fusese repusă în joc de la colțul terenului.

La doar două minute distanță același Olaru a profitat de o mare eroare a lui Tiberiu Căpușă în centrul defensivei oaspeților și a majorat avantajul pentru FCSB.

În partea secundă, Olaru a pus capăt oricăror speranțe pentru echipa pregătită de Mircea Rednic, marcând pentru 3-0 dintr-o lovitură de la 11 metri.

Intrat pe parcursul părții secunde, David Miculescu a marcat împotriva fostei sale echipe golul prin care FCSB a închis tabela, cu zece minute înaintea finalului.

La 0-0, în debutul meciului, UTA a avut o bară transversală la reluarea lui Ariel Lopez din interiorul careului mic.

Apoi, în finalul primei reprize, arădenii au ratat o altă mare ocazie pe contraatac prin Fabry. Rămas singur cu portarul după o pasă la adversar trimisă de olaru, mijlocașul celor de la UTA a trimis peste poartă.

FCSB ajunge la 11 puncte diferență în clasament față de CFR Cluj, principala rivală în lupta pentru titlu.

Etapa următoare FCSB va evolua în deplasare cu Universitatea Craiova.

Caseta tehnică

FCSB: Târnovanu - V. Creţu (Pantea 46), Dawa, Ngezana, Radunovic (Panţîru 89)  - Lixandru, Ad. Şut, Olaru (Compagno 76) – Luis Phelipe, Al. Băluţă (Miculescu 76), Oct. Popescu (Baba Alhassan 76). Antrenor: Elias Charalambous.

UTA ARAD: Kucher - Căpuşă (Stolnik 46), Conte, Benga, Micovschi - A. Lopez (Stahl 58), Marcelo Freitas - R. Pop (A. David 46), Fabry (Diogo Rodrigues 46), Omondi – Luckassen (Cooper 67). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: - / Stolnik 61.

Arbitri: Viorel Nicusor Flueran - Sebastian Eugen Gheorghe.

 


FCSB – UTA 4-0. Echipa lui Gigi Becali se distanțează la 11 puncte în fruntea clasamentului