Liga 1

FCSB – Universitatea Craiova 0-1. Gazdele au aliniat o echipa de rezerve

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Alexandru Cicaldau a marcat golul victoriei pentru Universitatea Craiova in meciul cu FCSB de la Girgiu, partida din penultima runda a playoff-ului in CASA Liga 1.

Dupa o prima repriza fara goluri, Craiova a marcat la zece minute dupa pauza prin internationalul Cicaldau.

Oltenii au profitat de o minge pierduta de Serban in preajma propriului careu si Cicaldau a marcat cu un sut din fata portii.

Un gol prefatat de ocazia lui Andrei Ivan din minutul 52, cand bara i-a salvat pe cei de la FCSB.

O echipa inedita aliniata de Anton Petrea, cu doar cativa jucatori din lotul primei echipe in garnitura de start.

Cum titlul a fost ratat pentru inca un sezon, Gigi Becali a decis sa-si trimita titularii de drept intr-o meritata vacanta.

Astfel, in primul “11” si-au gasit loc jucatori precum Tirnovanu, Pantea, Simion, Serban, Perianu, Nita, Fulga sau Musi.

Chiar si asa, prima ocazie a meciului a apartinut celor de la FCSB la patrunderea lui Vina. Un sut din actiune blocat de Pigliacelli.

In minutul 25 portarul italian Pigliacelli s-a opus din nou golului la sutul lui Perianu din actiune.

Cea mai mare ocazie a Craiovei in prima repriza a fost ratata de Camara, in minutul 42, cand a intrat din dreapta in centru si a trimis pe poarta. Tirnovanu a respins in extremis peste bara.

Dupa golul marcat de olteni in debutul partii secunde jocul a scazut in intensitate, doar sutul lui Fedele cu exteriorul, in minutul 77, animand un joc cu aspect mai degraba de vacanta.

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu - Pantea, G. Simion, D. Nedelcu (Filip '69), S. Şerban - Vînă, Perianu, Oaidă (Ciuciulete '68)- A. Niţă, G. Fulga (Istrate '46), Al Musi (Buziuc '46). Antrenor: Anton Petrea.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, Acka, Bălaşa, Vătăjelu - Mateiu, Screciu (Cicâldău '46) - Camara (Ofosu '84), Nistor (Fedele '64), Baiaram (Cîmpanu '64) - An. Ivan (Tudorie '64). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin.



FCSB – Universitatea Craiova 0-1. Gazdele au aliniat o echipa de rezerve