Liga 1

FCSB trece de Hermannstadt dupa un meci cu 7 goluri!

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Intr-un meci din prima etapa a noului sezon de Liga 1, FCSB a invins-o pe Hermannstadt, cu 4-3 (2-1).

Dupa un inceput mai degraba modest de partida, FCSB a deschis scorul prin Coman din pasa lui Roman in minutul 23.

La 0-0 cei de la Hermannstadt au ratat primii deschiderea scorului prin Popovici la o faza care l-a remarcat pe portarul Vlad.

Hora a majorat avantajul ros-albastrilor in minutul 30 din pasa lui Coman cu o minge pe sub portarul sibienilor, Figueiredo.

La ultima faza a primei reprize Tsoumou a redus din diferenta cu un sut in forta din interiorul careului. Nicio sansa pentru portarul Vlad, mingea fiind si usor deviata de Planic.

Introdus in joc la sapte minute dupa pauza, Man a refacut diferenta de doua goluri cu un sut din prima la firul ierbii dupa o actiune rapida de atac a ros-albastrilor.

Dupa trei minute Hermannstadt reducea din diferenta prin Dandea cu o lovitura de cap in urma unui corner.

Transversala s-a opus in minutul 63 la sutul lui Cristea, pentru ca in minutul 76 portarul celor de la Hermannstadt sa ofere parada meciului la capul lui Vina.

La debutul in tricoul ros-albastru Vina a pasat decisiv pentru golul de 4-2 marcat de Nedelcu in minutul 80 cu o lovitura de cap.

In prelungirile partidei centralul Horatiu Fesnic a acordat penalty pentru Hermannstadt la caderea lui Debeljuh in duel cu Planic.

Vlad s-a opus sutului de la 11 metri, dar mingea a ramas cu sansa la oaspeti si acelasi Debeljuh a impins-o in poarta pentru scorul final, 4-3.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Belu, Cristea, Planic, Bălaşa – Filip (Nedelcu ’46), Vână, F. Tănase - M. Roman (Man ’52), I. Hora, Coman (Oaidă ’85). Antrenor: Bogdan Andone;

Hermannstadt: Figueiredo - Măţel, Dandea, Luchin, Popovici – Dumitriu (Petrescu ’55), Cordea, Dâlbea, Caiado – Tsoumou (Debeljuh ’84), Sîntean (Yazalde ’51). Antrenor: Costel Enache;

Cartonaşe galbene: Coman ’71, Belu ’73, Nedelcu ’82, Planic ’90 / Dumitriu ’16, Măţel ’36, Dandea ‘57;

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



FCSB trece de Hermannstadt dupa un meci cu 7 goluri!