Liga 1

FCSB si CFR Cluj, 0-0 pragmatic la revenirea ros-albastrilor pe Arena Nationala

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipele FCSB si CFR Cluj au incheiat la egalitate, scor 0-0, prima confruntare din actualul sezon de Liga 1. Un meci sarac in ocazii de poarta la care au asistat peste 15.000 de spectatori.

O prima repriza echilibrata, cu putine ocazii de gol si cu un plus pentru CFR Cluj la impresia artistica.

Doua echipe scurte care au jucat in maxim 30 de metri, de aici si dificultatea de a dezvolta actiuni periculoase pentru cele doua porti.

CFR Cluj a amenintat poarta adversa in finalul reprizei prin Omrani, cu un sut pe langa poarta, si Deac, jucator care a cautat coltul scurt cu un sut din afara careului.

Cea mai mare sansa a oaspetilor a venit in urma unei faze fixe de la coltul terenului, mingea trimisa de Hoban pe bara a doua fiind respinsa de Planic de pe linia portii.

Vintila a schimbat inca dinaintea pauzei, cand l-a trimis in teren pe Tanase in locul lui Pintilii, pentru ca in debutul partii secunde Gnohere sa intre in locul lui Popa.

FCSB ramanea astfel la sistemul 4-3-3, dar cu Tsoumou, Gnohere si Coman in linia de atac.

Prima ocazie a partii secunde a apartinut CFR-ului la lovitura de cap a lui Vinicius. Mingea a ajuns in bratele lui Balgradean.

Faza controversata pe atacul celor de la FCSB dupa caderea lui Gnohere in careu, stadionul intreg solicitand un penalty pe care Hategan nu l-a acordat.

Dupa un sut al lui Coman peste poarta in urma unei centrari din corner, CFR Cluj a ratat cea mai mare ocazie a meciului prin Deac in minutul 67. Ajuns singur in pozitie de finalizare in sase metri, decarul oaspetilor l-a luat la tinta pe Balgradean.

O noua sansa de gol ratata de CFR Cluj in minutul 81 la sutul lui Bordeianu, jucator intrat in partea secunda. Faza de atac pe care oamenii lui Dan Petrescu, suspendat pentru acest meci, au construit-o in trei jucatori: Omrani, Deac si Bordeianu la finalizare cu sut.

Cea mai mare ocazie a celor de la FCSB a fost ratata in prelungirile partidei de Coman. Pasa primita de la Tanase si un sut care s-a dus putin peste poarta.

La ultima faza a meciului Cristea a reluat cu capul si mingea s-a dus in transversala. Imediat dupa Hategan a fluierat startul partidei spre nemultumirea fanilor gazdelor.

La meciul de pe Arena Nationala au asistat 15.877 de spectatori.

Pentru FCSB acesta a fost primul meci al sezonului “acasa” pe Arena Nationala, dupa ce a jucat in exil la Giurgiu, partidele din Europa League, respectiv la Pitesti, meciurile din Liga 1.

Caseta tehnica

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Planici, Panţîru - O. Popescu, Pintilii (Fl. Tănase '45), Oaidă - A. Popa (Gnohere '46), Tsoumou (Vînă '74), F. Coman. Antrenor Bogdan Argeş Vintilă;

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora - Itu (Bordeianu '66), Hoban, Culio - Deac, Omrani (Rondon '86), Costache (Paşcanu 71). Antrenor Alin Minteuan (antrenorul principal Dan Petrescu, suspendat, nu a fost prezent la Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Cristea '45, Tsoumou '60, Panţîru '90+1 / Bordeianu '90+5.

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



FCSB si CFR Cluj, 0-0 pragmatic la revenirea ros-albastrilor pe Arena Nationala