Liga 1

FCSB – Sepsi, meciul care poate relansa lupta pentru titlu

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

CFR Cluj n-a reusit decat un 0-0 in deplasare la Craiova, iar FCSB se vede obligata sa castige intalnirea cu Sepsi Sf.Gheorghe pentru a reintra cu sanse reale in lupta pentru castigarea campionatului.

Sase puncte sunt acum intre CFR Cluj si FCSB, dar cu o victorie obtinuta in meciul de luni seara echipa bucuresteana se poate apropia la trei puncte chiar inaintea meciului direct cu rivala din Gruia.

Desi porneste ca mare favorita pe hartie, FCSB nu va avea deloc un meci usor cu Sepsi, echipa care vine pe Arena Nationala sa-si vanda scump pielea.

Vedeti cotele oferite de BAUMBET pentru FCSB - Sepsi

De patru ori s-au intalnit cele doua formatii, iar echipa din Covasna a castigat o singura data la chiar ultima confruntare directa. A fost un 4-2 pentru Sepsi pe 5 decembrie 2018, cu goluri marcat de Vasvari, Stefan, Tandia si Mensah. Pentru FCSB au punctat Coman si Rusescu.

In disputele de pe Arena Nationala cei de la FCSB s-au impus de fiecare data pana acum, dar de fiecare data dupa meciuri aprig disputate si la diferente stranse de scor.

Ne asteptam ca din primul minut cei de la FCSB sa se instaleze cu arme si bagaje in jumatatea adversa. Echipa pregatita de Mihai Teja are cele mai multe suturi pe poarta dintre formatiile aflate in playoff (7 suturi medie pe meci), in timp ce Sepsi prin comparatie are o medie de doar 1.3 suturi pe poarta / meci.

FCSB are o singura infrangere suferita in 2019, un 1-2 cu Viitorul in chiar prima etapa din playoff. In rest, patru victorii si trei remize pentru ros-albastri.

De cealalta parte, Sepsi a castigat un singur meci in acest an, 1-0 in deplasare cu Gaz Metan Medias, formatie care defileaza prin playout, cu patru victorii la rand.



FCSB – Sepsi, meciul care poate relansa lupta pentru titlu