Liga 1

FCSB revine pe trei in clasament dupa victoria din Trivale

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB a obtinut victoria in deplasare contra celor de la FC Arges, cu 2-1, in etapa a 27-a din Liga 1.

Deschiderea scorului s-a produs la trei minute dupa pauza in urma unei lovituri libere. Olaru a trimis la intalnire in fata portii si Sut a impins in poarta mingea respinsa de portarul Straton.

FCSB si-a dublat avantajul prin Sorescu, in minutul 55, la capatul unui contraatac pornit de la recuperarea balonului in jumatatea adversa de teren.

Fostul dinamovist a finalizat cu un sut din interiorul careului la coltul lung.

Meciul din Trivale a fost relansat dupa golul de 1-2 marcat de Koubemba, in minutul 62. Acesta a profitat de pozitionarea eronata a lui Radunovic si a finalizat cu genunchiul.

Pana la final ambele echipe au trecut pe langa gol. Mai intai FC Arges in urma unui contraacat irosit de Njike cu un sut peste poarta din interiorul careului.

O sansa si mai mare a apartinut celor de la FCSB, Compagno nereusind sa-l invinga pe Straton in sase metri la o faza singur cu portarul.

Cu sase minute inaintea finalului acelasi Straton a iesit providential si l-a blocat pe Olaru.

FCSB revine pe pozitia a treia in clasament, cu 51 de puncte, in timp ce FC Arges ramane in subsolul clasamentului, pe locul 14, fara victorie in 2023 de la reluarea campionatului.

Caseta tehnica

FC Argeş: Straton - Jakolis (Calcan '61), Turda, Zebic, Rizzi - Meza Colli, Njike (Târcoveanu '76) - Creţu, Jobello, Koubemba - Garita. Antrenor: Marius Croitoru;

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma  (Creţu '46) - Oct. Popescu, Compagno, Coman (Ov. Popescu '71) . Antrenor: Leo Strizu;

Cartonaşe galbene: Turda (44) / Sorescu (21);

Arbitri: Marcel Birsan - Ovidiu Artene, Mihai Marica.



FCSB revine pe trei in clasament dupa victoria din Trivale