Liga 1

FCSB revine pe primul loc după 2-1 cu FCU 1948

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcucraiovaofficial

Echipa FCSB a obținut a zecea victorie a sezonului, scor 2-1 pe teren propriu contra celor de la FCU 1948, în etapa a 16-a din Liga 1.
Așa am trăit FCSB - FCU 1948

Roș-albaștrii au decis meciul din primul sfert de oră, cu două goluri marcate din faze fixe.

Florinel Coman a deschis scorul cu un șut din lovitură liberă în minutul 9. Un șut pe colțul scurt care l-a surprins pe Ion Gurău.

Același Coman a pasat apoi în marginea careului pentru incursiunea lui Alexandru Băluță și acesta a obținut lovitura de la 11 metri în duel cu Mascarenhas.

Darius Olaru a transformat de la punctul cu var pentru 2-0, în minutul 12.

FCSB a fost aproape de 3-0 la cinci minute după pauză. Coman a reluat cu capul pe poartă și Gurău a respins în corner.

Echilibrul numeric al meciului s-a rupt din minutul 57, după ce Valentin Crețu a primit cartonașul roșu direct pentru o intrare cu talpa pe tibia lui Alhassan.

Cei de la FCU au profitat de superioritatea numerică și au relansat partida în urma golului marcat de Blănuță, în minutul 66. Acesta i-a luat fața lui Șut la o centrare din lovitură liberă și a înscris cu capul.

FCSB a rezistat în zece până la final și, cu cele trei puncte obținute, echipa lui Elias Charalambous revine pe primul loc în clasament. Diferența față de CFR Cluj este de trei puncte.

FCU 1948 rămâne pe locul 14, cu 15 puncte, după a noua înfrângere a sezonului. Doar Dinamo a pierdut mai multe meciuri (10).

Caseta tehnică

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Djokovic, Ad. Şut, Radaslavescu, Olaru (Dawa 84) - Al. Băluţă (Miculescu 90), Fl. Coman (Ov. Popescu 65). Antrenor: Elias Charalambous.

FCU 1948: Gurău - R. Negru (Danny Henriques 46), Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas - Dr. Albu (Achim 60), Van Durmen – Sidibe (Baeten 71), A. Chiţu, Bahassa (Ibrahimi 71) - Blănuţă. Antrenor: Giovanni Costantino.

Cartonașe galbene: V. Creţu 44, Băluţă 90, Ov. Popescu 90+4, Radaslavescu 90+4.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Imre-Laszlo Bucsi, Marius Badea.



FCSB revine pe primul loc după 2-1 cu FCU 1948