Liga 1

FCSB – Rapid 3-1. Victorie obtinuta dupa minutul 90

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Derby incins pe Arena Nationala intre FCSB si Rapid, miercuri seara, in etapa a 20-a in CASA Liga 1, un meci transat de echipa ros-albastra prin doua goluri marcate in minutele suplimentare.

FCSB a inceput in forta meciul si a deschis scorul prin Tanase, dupa o faza creata de Octavian Popescu. Acesta a facut un adevarat recital de driblinguri in careul rapidist, mingea a ajuns la Olaru care a sutat in forta pe poarta. Moldovan a respins in fata si Tanase, pe urmarire, a impins mingea in poarta.

Prima repriza a fost prelungita cu sase minute, suficient pentru Rapid sa egaleze scorul pe tabela in urma unui penalty transformat de Sapunaru si care a fost acordat la tinerea acestuia de catre Radunovic.

Echilibrul numeric al partidei a fost rupt in minutul 76, dupa ce Morais a primit al doilea cartonas galben la un duel cu Cretu in marginea propriului careu al giulestenilor.

FCSB a preluat din nou conducerea prin Tanase, in minutul 90, dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Stoica.

Acelasi Stoica a inchis tabela, in minutul 90+4, cu un sut din interiorul careului.

In debutul meciului partida a fost intrerupta mai multe minute din cauza tortelor si a fumigenelor aruncate in teren de cele doua galerii.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovici - Olaru (Oaidă '72), Şut (Keşeru '83), Fl. Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Budescu (I. Stoica '46), Octavian Popescu (Fl. Coman '65). Antrenor Toni Petrea;

Rapid: Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Junior Morais - Crepulja, Albu - Sefer (Despa '90+4), R. Ilie (Pănoiu '66), Stahl (Goge '72) - Marzouk (Bălan '66). Antrenor Mihai Iosif.

Cartonaşe galbene: Octavian Popescu '44, Toni Petrea (a) '44, Radunovici '90+5 / Junior Morais '37, '77, Săpunaru '40, Albu '44.

Cartonaş roşu: Junior Morais '77.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu şi Mihai Marica.



FCSB – Rapid 3-1. Victorie obtinuta dupa minutul 90