Liga 1

FCSB – Farul 2-0, in ultima partida a primei runde din playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Malcom Edjouma si Octavian Popescu au marcat in repriza secunde golurile victoriei pentru FCSB in confruntarea cu Farul Constanta, pe Arena Nationala din Bucuresti.

In minutul 66, dupa o centrare de la coltul terenului, Edjouma a aparut din pozitie regulamentara in sase metri si a reluat in poarta un balon respins in fata de portarul Aioani.

Echilibrul numeric al partidei a fost rupt, in minutul 77, cand Dussaut a primit doua cartonase galbene la aceeasi faza din partea centralului Rusandu.

Un arbitru care le-a refuzat celor de la Farul o lovitura de la 11 metri la sase minute dupa pauza la contactul dintre portarul gazdelor Tarnovanu si Moldoveanu.

Profitand de jucatorul in plus pe teren, FCSB a inchis tabela prin Octiavian Popescu dupa o patrundere in minutul 85.

La 0-0, in debutul partii secunde, gazdele au avut o bara transversala la sutul lui Coman, jucator intrat dupa pauza in locul croatului Mamut.

FCSB: Târnovanu - Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Ovidiu Popescu '80), Edjouma (Şut '76), Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Mamut (Fl. Coman '46), Octavian Popescu (Oaidă '87). Antrenor Toni Petrea;

Farul: Aioani - Boboc, Larie, Mladen, De Nooijer - Grameni (Purece '67), Artean, Radaslavescu (Sîrbu '84) - R. Moldoveanu (Ad. Petre '67), Betancor (Sali '84), Ciobanu (Dussaut '46). Antrenor Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Tănase '30, Olaru '39, Octavian Popescu '77 / Larie '24, Purece 75, Dussaut '78, '78.

Cartonaş roşu: Dussaut '78.

Arbitri: Lucian Rusandu - Daniel Mitruţi şi Ciprian Florin Danşa - Iulian Dima.



FCSB – Farul 2-0, in ultima partida a primei runde din playoff