Rapid

Rapid la un pas de revenirea in Liga 1

Disparuta din fotbalul romanesc in vara anului 2016 dupa intrarea in faliment, echipa Rapid cu tot ceea ce inseamna traditia si culorile spiritului giulestean ar putea reveni dupa numai un singur an acolo unde ii este locul.

Revenirea Rapidului in prim planul fotbalului romanesc este legata de planul Primariei Voluntari de a schimba numele actualei echipe din Liga 1 din FC Voluntari in Rapid prin achizitionarea palmaresului formatiei giulestene.

Meciurile din prima liga ar urma sa se desfasoare pe stadionul Giulesti, una dintre arenele bucurestene incluse in planul de modernizare pentru EURO 2020, iar echipa ar avea sprijinul academiei de copii si juniori de la Voluntari.

In ceea ce priveste culorile situatia ar fi una extrem de simpla, Voluntari intrand inca de la inceputul existentei din Liga 1 cu visiniul devenit clasic alaturi de Rapid.

Claudiu Niculescu, antrenorul care a scapat-o pe FC Voluntari de grijile retrogradarii in acest sezon si care este la un pas de calificarea in finala Cupei Romaniei, spune ca n-ar avea nicio problema sa antreneze pe Rapid din sezonul urmator.

“Voi antrena si daca echipa se va numi Rapid. Nu am nicio problema”, a spus Niculescu.

De palmaresul clubului Rapid si de o implicare pana la nivelul Ligii 1 a existat la un moment dat si un interes din partea CSM Bucuresti.



Rapid la un pas de revenirea in Liga 1