Rapid

Rapidiștii acuză arbitrajul la meciul cu Farul: ”Totul împotriva noastră”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

După spectaculoasa victorie cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular pentru Rapid a venit un duș rece chiar în primul meci din playoff.

Giuleștenii au pierdut pe teren propriu cu Farul, scor 2-1, ratând șansă apropierii de liderul FCSB.

Paul Iacob a obținut o lovitură de la 11 metri pe final de meci, dar chiar și așa consideră că arbitrajul lui George Găman a fost unul ostil formației sale.

”Nu am vorbit niciodată despre arbitraj, dar astăzi a fost ceva..ca la niciun meci în cariera mea. A fost cel mai groaznic meci în care am simţit că totul a fost îndreptat într-o singură direcţie, împotriva noastră.

”Fiecare fault în zona careului lor nu era fault. Oaidă a luat roşu, dar înainte a fost fault clar la Rrahmani, nici măcar nu se verifică la VAR. Fault în prima repriză la Krasniqi, n-a dat. Oaidă, acelaşi fault, îi dă galben. E clar! Nu vreau să se înţeleagă că am ceva cu George Găman, nu vreau să dau în el, nu e nicio acuză, dar prea au fost toate împotriva noastră”, a declarat Paul Iacob.

Rapid rămâne la patru puncte de liderul FCSB, echipă care joacă duminică, de la ora 21:00, pe teren propriu cu Sepsi, echipa de pe locul șase.



Rapidiștii acuză arbitrajul la meciul cu Farul: ”Totul împotriva noastră”