Rapid

CSM Bucuresti a pus ochii pe palmaresul Rapidului

Dupa succesul pe care l-au avut la handbal prin cucerirea Ligii Campionilor in chiar primul sezon si ambitiile mari pe care le au la rugby, intentiile celor de la CSM Bucuresti se indreapta spre infiintarea unei sectii de fotbal care sa se sprijine pe palmaresul defunctei FC Rapid, intrata in insolventa si apoi in faliment in vara anului 2016.

Noua echipa rezultata ar urma sa se numeasca CSM Rapid Bucuresti si ar fi o combinatie intre clubul Municipalitatii bucurestene cu palmaresul fostului club Rapid, palmares care urmeaza sa fie scos la licitatie in acest an.

“Normal ca ar fi bine, cum sa nu fie bine?! Pacat de stadionul asta pe care-l fac pentru 2020”, a comentat Rica Raducanu, un simbol al Rapidului despre ipoteza prezentata mai sus, la Protv.

Clubul Rapid a aparut in peisajul sportului romanesc in 1923 si esta unul dintre brandurile care au rezistat trecerii peste regimurile politice din perioada interbelica si de dupa al doilea razboi mondial.

Desi a promovat pe cale sportiva in Liga 1 in vara anului 2016, FC Rapid a fost exclus din competitie inainte de start si ulterior a falimentat.

Doua noi echipe au luat-o de la zero, din liga a 5-a, revendicandu-se amandoua drept continuatoarele de drept ale adevaratului Rapid. Este vorba de AFC Rapid si de Miscarea Feroviara.

Niciuna dintre acestea nu detine palmaresul, desi exista intentii de a participa la licitatia din acest.



CSM Bucuresti a pus ochii pe palmaresul Rapidului