Rapid

Mutu, nemultumit de arbitraj: ”Am fost dezavantajati clar”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Rapid a remizat in deplasare cu ultima clasata CS Mioveni intr-un meci din etapa a 26-a, iar antrenorul Adrian Mutu si-a exprimat la final nemultumirea fata de arbitrajul lui Horatiu Fesnic.

Giulestenii au primit un penalty in minutele de final pentru un hent la interventia VAR si Mario Dugandzic a marcat intr-o prima faza. Arbitrul a dictat repetarea loviturii, dupa ce mai multi jucatori din ambele echipe intrasera in suprafata de pedeapsa, iar la a doua incercare croatul a ratat.

"Am dominat meciul. Am avut si ghinion mare, o sumedenie de ocazii in repriza a doua, si penalti ratat. Am aratat bine, am avut si ghinion.

"Cred ca nu poti sa repeti un penalty de genul asta. Cred ca vedem foarte multe la televizor si nu se repeta. Plus, penalty clar la Ionita. Cred ca am fost dezavantajati clar de arbitraj.

"Si ghinionul a facut sa obtinem un punct. Baietii au ratat cam mult, dar asta e. Mai multa atentie in fata portii. O infrangere si un egal nu inseamna ca Rapidul este intr-un moment prost", a declarat Adrian Mutu dupa meciul incheiat 0-0.



Mutu, nemultumit de arbitraj: ”Am fost dezavantajati clar”