Liga 1

Dica il blocheaza pe Mutu in Mioveni - Rapid, scor 0-0

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Lanterna rosie CS Mioveni a ramane fara infrangere in 2023 in cinci meciuri de la numirea lui Nicolae Dica pe banca tehnica.

Intr-un meci disputat, vineri seara, in etapa a 26-a, CS Mioveni si Rapid au remizat, scor 0-0, fara a oferi prea multe faze de poarta.

Rapid a avut prima ocazie a meciului la sutul lui Onea dintr-o lovitura libera indirecta, in minutul 19, cand Sapunaru a miscat mingea pentru executia colegului sau. Bara s-a opus deschiderii scorului.

Trei minute mai tarziu a venit si replica celor de la Mioveni. Antal a primit in fata portii de pe flancul stang si a reluat cu capul peste poarta.

Rapid a fortat mai mult in cautarea golului si Ionita a ratat o mare ocazie, in minutul 79, cand n-a prins poarta din interiorul careului pozitie centrala.

Giulestenii au primit o lovitura de la 11 metri, in minutul 82, la hentul comis de Carnat in duel cu Dugandzic. O decizie venita din camera VAR, centralul Fesnic dictand intr-o prima faza lovitura libera de la limita careului.

Atacantul croat a marcat din penalty, dar Fesnic a revenit asupra fazei si a dictat repetarea loviturii, dupa ce mai multi jucatori ai ambelor echipe patrunsesera in suprafata de pedeapsa.

Dugandzic a ratat la a doua incercare, trimitand mingea peste poarta aparata de Greab.

Doua puncte mari irosite de Rapid in economia luptei pentru titlul acestui sezon competitional.

CS Mioveni ramane ultima in clasament dupa a treia remiza consecutiva.

Caseta tehnica

CS Mioveni: Greab – Sno (Rădescu ’74), Garutti, Scarlatache, Marquinhos Pedroso – Panait (Lepistu ’46), Lixandru – Antal (Carnat ’46), Benchaib (Mboumbouni ’86), Diallo – B. Rusu (Krasniqi ’73). Antrenor: Nicolae Dică.

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu, Al. Albu, Kait (Costache ’39) – Emmers (Bamgboye ’78), Dugandzic (Luckassen ’89), Al. Ioniţă. Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonaşe galbene: Panait ’40, Sno ’44, Pedroso ’52, Rusu ’66, Lepistu ’79, Garutti ’86 / Iacob ’31, Onea ‘61.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Ciprian Danşa.



Dica il blocheaza pe Mutu in Mioveni - Rapid, scor 0-0