Rapid

Adrian Mutu după 1-0 cu FCSB: ”O victorie de moral”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Rapid a obținut prima victorie în playoff chiar în fața rivalei FCSB, 1-0 pe un stadion Giulești unde atmosfera a fost incendiară la toate capitolele.

Alexandru Albu a adus victoria giuleștenilor cu un șut din interiorul careului la jumătatea primului mitan.

FCSB a ratat marile ocazii din meci, dar până la urmă Rapid a ținut de rezultat și a obținut cel dintâi succes în playoff.

Adrian Mutu s-a felicitat după meci pentru alegerea de a-l titulariza pe nigerianul Funsho Bamgboye, acesta pasând decisiv la golul lui Albu.

!O victorie importantă, de moral. Am fost inspirat cu Funsho, a făcut un meci mare! Au fost două reprize distincte. În prima repriză am fost noi mai buni, în a doua am suferit, pentru că FCSB a fost mai bună. Chiar dacă suferim important e să aducem cele trei puncte. Nu am făcut pasul înapoi voit, ci din cauza presiunii pe care au pus-o, ne-au obligat să ne apărăm mai jos. Am rezistat însă. Horațiu Moldovan a făcut un meci mare azi”, a declarat Mutu după meci.

Acesta a recunoscut că intrarea lui Onea asupra lui Coman a fost dură, dar că integritatea jucătorului de la FCSB nu a avut de suferit.

”Mă bucur că Florin este bine. La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă, probabil fiind derby-ul, jucătorii s-au montat un pic mai mult”, a spus Mutu.

Rapid rămâne pe patru după acest succes, la 11 puncte în urma liderului Farul, cu 15 puncte rămase în joc până la finalul sezonului.



Adrian Mutu după 1-0 cu FCSB: ”O victorie de moral”